osebno svetovanje, knjige, članki, okusni recepti…

Velika noč

Kam naj ti pošljemo tvoj izvod brezplačne e-knjige?

Za vas sem pripravila okusne, zdrave in polnovredne recepte tradicionalnih jedi, ki jih uživamo za veliko noč. Vsi recepti so veganski, ne vsebujejo nobenih živalskih produktov (mesa, mleka, jajc, medu). Mirno pa lahko nekatere sestavine nadomestite v skladu s svojim življenjskim slogom in prepričanji.

Razen polnozrnate pirine potice so vsi recepti tudi brez glutena, saj imam tudi sama težave ob uživanju glutena in me tovrstno raziskovanje in eksperimentiranje zelo zanimata.

Moja največja želja je, da vam pokažen načine, kako tudi v praznične jedi lahko vključimo veliko polnovredne in tako hranljive hrane.

Sem velika zagovornica polnovrednega rastlinskega prehranjevanja. In zdi se mi prav, da si tudi ob posebnih priložnostih, praznovanjih, zabavah ter drugih druženjih s prijatelji in družino, znamo pripraviti okusne in zadovoljujoče ter hkrati zdrave jedi s katerimi bomo razvajali tako sebe kot naše najdražje. Brez občutka, da se čemurkoli odrekamo. Z zdravimi in okusnimi sladicami ter drugimi zdravimi jedmi lahko tudi drugim pokažemo, da zdrav način prehranjevanja ne pomeni le dolgočasno uživanje sadja, zelenjave, stročnic, brezglutenskih žit, oreščkov…, temveč da lahko na zdrav način uživamo tudi v potici, čokoladi, sladoledu, pitah, torticah, testeninah, pici, lazanji, kanelonih… Čeprav drugi mislijo, da se omejujemo, je ravno nasprotno. Ljudje skozi teden kuhajo eno in isto hrano. Restavracije nudijo enake menije. Z zdravim polnovrednim prehranjevanjem se nam odpre obzorje zdravih, zanimivih in okusnih jedi. Vabim vas, da jih poskusite!

KOŠARICA

Košarica je prazna.

OSTANIMO V STIKU
PRIJAVA NA E-NOVICE

Pustite nam svoje podatke, če želite biti obveščeni o popustih, dogodkih, člankih, receptih...
   

Sodelovanje v izzivu je brezplačno, zato povabi tudi Facebook prijatelje!

PODROBNOSTI IZZIVA

www.vitki-in-zdravi.si                                                          www.suzanafridl.si

×