osebno svetovanje, knjige, članki, okusni recepti…

Osebno svetovanje

Osebno svetovanje je namenjeno vsem, ki si želite vitko in močno telo, energičnost, mentalno svežino, mladostnost in zdravje ter pri tem potrebujete nekoga, ki ima za seboj tako lastno uspešno zgodbo kot mnoge uspešne zgodbe trajno izgubljenih kilogramov in ponovne pridobitve zdravja. 

Že več kot tri leta se ukvarjam s prehranskim svetovanjem oz. celostnim življenjskim slogom za zdravo življenje. Za seboj imam stotine zadovoljnih strank, ki sem jim z nasveti in motivacijo pomagala trajno izgubiti odvečne kilograme in izboljšati zdravje oz. ozdraviti bolezni. Naj tudi vam približam naraven način prehranjevanja, v katerem boste z mojo pomočjo sami postopoma spoznali, kaj je dobro za vaše telo in kaj ne, saj se bodo kilogrami topili, energija dvigovala, simptomi bolezni izginjali

Skozi leta raziskovanja in izobraževanja naravnega prehranjevanja sem delala številne napake in se na njih učila. Z individualnim pristopom in vsakodnevno motivacijo vam lahko pomagam, da se izognete začetniškim napakam zaradi katerih marsikdo odneha z zdravim načinom življenja. Vlaganje energije v zdravje je investicija, ki vam bo prinesla bogate obresti! Vedno z velikim veseljem spoznavam posameznike, ki so pripravljeni prevzeti zdravje v svoje roke. Z velikim veseljem bi vas rada spoznala in postala del vaše uspešne zgodbe :)

Kliknite TUKAJ in spoznajte mojo osebno zgodbo ter moj način svetovanja.

Kako poteka osebno svetovanje?

Osebno svetovanje bomo pričeli z uvodnim srečanjem, ki je namenjeno medsebojnemu spoznavanju. Na prvem srečanju naredim analizo vašega trenutnega stanja, prisluhnem vaši zgodovini in težavam. Naslednji korak je določanje kratkoročnih in dolgoročnih ciljev ter korakov, ki vas bodo vodili do uresničevanja ciljev. Svetovanje lahko poteka v mojih prostorih na Ptuju, pri vas (po doplačilu), preko Skypa ali telefona. 

Na voljo imate individualne svetovalne ure ali različne programe, ki vključujejo vrsto ugodnosti.

SVETOVALNA URA

Spletna cena: 39,99 €

Količina:     

Podrobnosti izdelka

Dobavljivost: na zalogi

Pripravim vam lahko tudi tedenski, večtedenski ali mesečni jedilnik v katerem bom upoštevala vaše trenutno stanje ter cilje, ki jih želite doseči. Tako pri oblikovanju jedilnikov kot pri osebnem svetovanju upoštevam vašo trenutno pripravljenost za spremembe ter tako svetujem in oblikujem jedilnike tudi za tiste, ki se niste pripravljeni popolnoma odpovedati mesnim izdelkom, kot za vegetarijance, vegane in presnojedce. Seveda vam svetujem in najraje sestavim najotimalnejše jedilnike za zdravje, ki temeljijo na polnovredni rastlinski prehrani.

TEDENSKI JEDILNIK

Spletna cena: 59,00 €

Količina:     

Podrobnosti izdelka

Dobavljivost: na zalogi

DVOTEDENSKI JEDILNIK

Spletna cena: 99,00 €

Količina:     

Podrobnosti izdelka

Dobavljivost: na zalogi

MESEČNI JEDILNIK

Spletna cena: 149,00 €

Količina:     

Podrobnosti izdelka

Dobavljivost: na zalogi

ENOMESEČNI PROGRAM

Program vključuje pet srečanj. Najprej imamo uvodno srečanje, kjer se spoznamo in naredimo analizo trenutnega stanja. Na tem srečanju oblikujemo želene cilje ter določimo korake za njihovo uresničevanje. Oblikujemo dnevne jedilnike, nakupovalni seznam, možnosti vadbe… Za lažji začetek vas tudi razvajam z okusno presno jedjo ali sladico. Nadaljnje štiri tedne se srečamo ali slišimo enkrat na teden ter sproti delamo evalvacijo napredka in nadaljnjih sprememb. V teh srečanjih gremo skozi spoznavanje naravnega načina prehranjevanja, potreb telesa, razstrupljanja (vzpostavljanja ravnotežja v telesu) in zdravljenja, predstavim vam pomembne dejavnike za uspešno in trajno izgubo kilogramov in celulita, nudim svetovanje in pomoč pri pripravi jedi, oblikujem vadbeni program… Po želji vam pomagam tudi pri nakupu kuhinjskih pripomočkov (mešalnika in podobno) ter nakupu hrane v trgovini (branje deklaracij, kupovanje zdravih in varnih živil, pasti nakupovanja t.i. “zdravih” živil…). Vsebino srečanj sooblikujem v skladu z vašimi željami in potrebami. Skozi program sem vam vedno na voljo po telefonu, Skypu in mailu ter vam vseskozi pošiljam motivacijska sporočila, dostop do člankov, recepte, dodatni material… Na zadnjem srečanju naredimo evalvacijo ter vam podam navodila in nasvete za naprej. 

SVETOVANJE - ENOMESEČNI PROGRAM

Spletna cena: 149,00 €

Količina:     

Podrobnosti izdelka

Dobavljivost: na zalogi

 TRIMESEČNI PROGRAM

Trimesečni program je za vas, če ne potrebujete le osnovnega izobraževanja, ampak potrebujete vodstvo, spremljanje in motiviranje za daljše obdobje. Prvi mesec in pet uvodnih srečanj poteka tako kot pri enomesečnem programu. V nadaljnjih dveh mesecih imamo še 4 nadaljnja srečanja, katerih čas in vsebino razporedimo glede na vaše želje in potrebe. Skozi program sem vam vedno na voljo po telefonu, skypu in mailu ter vam tudi pošiljam motivacijska sporočila, dostop do člankov, recepte, dodatni material…

SVETOVANJE - TRIMESEČNI PROGRAM

Spletna cena: 249,00 €

Količina:     

Podrobnosti izdelka

Dobavljivost: na zalogi

 ŠESTMESEČNI PROGRAM

Šestmesečni program je primeren za tiste, ki si želite počasnih in trajnih sprememb. Prvi mesec in pet uvodnih srečanj poteka tako kot pri enomesečnem programu. V nadaljnjih petih mesecih imamo še 10 srečanj (2 mesečno), katerih čas in vsebino razporedimo glede na vaše želje in potrebe. Skozi program sem vam vedno na voljo po telefonu, skypu in mailu ter vam tudi pošiljam motivacijska sporočila, dostop do člankov, recepte, dodatni material…

SVETOVANJE - ŠESTMESEČNI PROGRAM

Spletna cena: 399,00 €

Količina:     

Podrobnosti izdelka

Dobavljivost: na zalogi

Vsak program je možno poljubno podaljšati, če bi si želeli nadaljnega svetovanja in podpore.

Srečanja lahko potekajo pri meni na Ptuju ali z doplačilom za potne stroške tudi pri vas doma. Slišimo (in vidimo) se lahko tudi preko Skypa ali telefona. Možna so tudi svetovanja za celotno družino ali skupine.

Na srečanjih vas bom razveseljevala z okusnimi presnimi jedmi in sladicami :)

Podarite si zdravje, energijo, boljše razpoloženje, mentalno svežino, koncentracijo in pomnjenje, mladostnost ter vitko in močno telo!

Rezervirajte si čim prejšnji termin. Vsakomur se želim maksimalno posvetiti, zato naenkrat svetujem le omejenemu številu strank.

Za več informacij ali naročitev svetovanja me kontaktirajte na suzana@sanus.si ali 041 654 251.

KOŠARICA

Košarica je prazna.

OSTANIMO V STIKU
PRIJAVA NA E-NOVICE

Pustite nam svoje podatke, če želite biti obveščeni o popustih, dogodkih, člankih, receptih...
   

Sodelovanje v izzivu je brezplačno, zato povabi tudi Facebook prijatelje!

PODROBNOSTI IZZIVA

www.vitki-in-zdravi.si                                                          www.suzanafridl.si

×