osebno svetovanje, knjige, članki, okusni recepti…

Pomoč pri naročilu, plačilu in prenosu e-knjig

NAVODILA ZA NAROČILO

Izdelke, ki jih želite naročiti, dodate v košarico. Po opravljeni izbiri izdelkov kliknite na košarico (KOŠARICA) ali pojdite v meni BLAGAJNA.

Izpolnite obrazec. Obvezna so polja, ki imajo odebeljen desni rob vnosnega polja z rdečo barvo. Če boste plačevali s PayPal računom vas prosimo, da vpišete enak e-naslov kot ga imate ali s katerim boste kreirali PayPal račun (zaradi avtomatske povezave med naročilom in plačilom).

PLAČILO

Izberite način plačila. Izbirate lahko med naslednjimi vrstami plačila:

  • Paypal
  • kreditna kartica
  • nakazilo na TRR podjetja
  • plačilo po povzetju dostavni službi GLS ali pošti Slovenije

Dostavo obračunavamo samo pri plačilu po povzetju in znaša 3,50 €. Pri plačilu z Moneto, kreditno kartico, PayPalom in nakazilom na TRR je dostava brezplačna. Pri naročilu nad 50 € je dostava brezplačna tudi pri plačilu po povzetju.

PayPal in kreditna kartica

Po oddanem naročilu vas usmerimo na spletno stran kjer izvedete plačilo.

Za plačilo preko PAYPAL računa izberite obrazec Have a PayPal account?

Za plačilo preko kreditne kartice izberite obrazec Don’t have a PayPal account?

Nekaj trenutkov za tem, ko boste izvedli plačilo s PayPal-om ali kreditno kartico boste dobili na vaš e-naslov potrdilo, da je bilo plačilo izvedeno.

Po izvedenem plačilu boste na vaš e-naslov prejeli navodila za prenos e-knjige. Pri naročilu fizičnih izdelkov boste le-te prejeli v enem oz. najkasneje v dveh delovnih dneh.

Nakazilo na TRR

Denar nakažete na naš TRR račun. Podatki za plačilo se vam bodo izpisali po oddanem naročilu, prav tako jih boste prejeli na vaš e-naslov.

Dostop do e-knjige vam bomo omogočili po plačilu. Kadar bo znesek nakazan v popoldanskem času, praznikom ali vikendom, bo na našem računu šele prvi delovni dan, zato vas prosimo, da nam pošljete potrdilo o plačilu, če želite da v najkrajšem možnem času odobrimo dostop do e-knjige. Dostop vam bomo omogočili v nekaj urah. Lahko pa v miru počakate, da prejmemo znesek na TRR.

Po izvedenem plačilu boste na vaš e-naslov prejeli navodila za prenos e-knjige. Pri naročilu fizičnih izdelkov boste le-te prejeli v enem oz. najkasneje v dveh delovnih dneh.

Podatki za plačilo na TRR:

Številka TRR računaIBAN SI56 1010 0004 9564 667 (BANKA KOPER d.d.)

Namen: e-knjiga

Prejemnik: Sanus, Suzana Fridl s.p., Zg. Hajdina 69, 2288 Hajdina

Plačilo po povzetju

Izdelke plačate dostavljalcu dostavne službe GLS. Pri plačilu po povzetju vam pošljemo cd z e-knjigo in ne tiskane knjige, saj je knjiga na voljo samo v elektronski verziji!

Dostavo obračunavamo samo pri plačilu po povzetju in znaša 3,50 €. Pri naročilu nad 50 € je dostava brezplačna tudi pri plačilu po povzetju.

PRENOS E-KNJIGE

Po izvedenem plačilu boste na vaš e-naslov prejeli povezavo do spletne strani, kjer si boste lahko prenesli e-knjigo oz. e-knjigi. Za dostop do e-knjige boste potrebovali uporabniško ime (to je vaš e-naslov, ki ste ga uporabili ob naročilu) in geslo, ki ga boste prejeli skupaj z povezavo do spletne strani.

Pri plačilu s PayPal računom ali kreditno kartico vas prosimo, da počakate nekaj minut med plačilom in dostopom. Na e-naslov suzana@sanus.si nas kontaktirajte, če je minilo 30 minut in še vedno nimate dostopa do e-knjige.

Prenesite si e-knjigo na svoj računalnik in uživajte v branju :)

Ste pozabili geslo ali ne najdete povezave do spletne strani za prenos e-knjig?

Povezavo do spletne strani za prenos e-knjig in geslo smo vam poslali na vaš e-naslov, zato najprej pobrskajte med vašo e-pošto. V primeru, da le-te pošte ne najdete več, nam pišite na suzana@sanus.si.

DOSTAVA IZDELKOV

Dostavo za nas opravlja dostavna služba GLS. Dostavljalec vas pred dostavo pokliče in dogovorita se za ustrezen termin dostave. GLS dostavlja do 16. ure, zato vam priporočam, da navedete tisti naslov na katerem boste dosegljivi (npr. služben). Na vašo željo vam paket pošljemo tudi s Pošto Slovenije, kar nam sporočite na suzana@sanus.si ali 041 654 251.

STROŠKI DOSTAVE

Dostavo obračunavamo samo pri plačilu po povzetju in znaša 3,50 €. Pri plačilu z Moneto, kreditno kartico, PayPalom ali plačilu na TRR je dostava brezplačna. Pri naročilu nad 50 € je dostava brezplačna tudi pri plačilu po povzetju. 

 

KOŠARICA

Košarica je prazna.

OSTANIMO V STIKU
PRIJAVA NA E-NOVICE

Pustite nam svoje podatke, če želite biti obveščeni o popustih, dogodkih, člankih, receptih...
   

Sodelovanje v izzivu je brezplačno, zato povabi tudi Facebook prijatelje!

PODROBNOSTI IZZIVA

www.vitki-in-zdravi.si                                                          www.suzanafridl.si

×