osebno svetovanje, knjige, članki, okusni recepti…

Ali ste sposobni izpolniti svoje cilje pri hujšanju ali ohranjati zdravo telesno težo, je odvisno od vaših ustaljenih prehranjevalnih navad in odnosa do hrane. Rezultati kviza vam bodo razkrili, kaj vam preprečuje, da kljub veliki želji ne morete shujšati ali ohranjati zdrave telesne teže. Ugotovili boste, kje so tiste pasti, v katere se vedno znova ujamete, da ne uspete in se vrnete nazaj k starim navadam. Šele ko boste ozavestili in razumeli vaše vzorce obnašanja, boste lahko uspešno spremenili svoje prehranjevalne navade ter oklestili odvečne kilograme, izboljšali zdravje in povečali raven energije.

Pri vprašanjih izberite odgovor, ki je najbolj blizu vašemu običajnemu vedenju. Bodite iskreni, ker le tako boste dobili rezultate, ki veljajo za vas ter moje nasvete, ki vam bodo pomagali pri doseganju zdravih prehranjevalnih navad, ki vam bodo prinesle zdravo in vitko telo.

Kviz je pripravila Suzana Fridl, avtorica knjig Vitki in zdravi, Zdravo hujšanje je naravno hujšanje ter Pot do vitkosti in zdravja.

KOŠARICA

Košarica je prazna.

OSTANIMO V STIKU
PRIJAVA NA E-NOVICE

Pustite nam svoje podatke, če želite biti obveščeni o popustih, dogodkih, člankih, receptih...
   

Sodelovanje v izzivu je brezplačno, zato povabi tudi Facebook prijatelje!

PODROBNOSTI IZZIVA

www.vitki-in-zdravi.si                                                          www.suzanafridl.si

×