osebno svetovanje, knjige, članki, okusni recepti…

Celulit je pokazatelj, da vaše telo ni zdravo!

Sonček nas vse bolj razvaja in greje, zato vse več časa preživimo v krilih, kratkih hlačah in kopalkah. Vse bolj opažam, da lepe in zdrave kože na stegnih in zadnjicah nimajo že najstnice, kaj šele starejše ženske. To ni problematično le z estetskega vidika, kajti dejstvo je, da pomarančasta koža ne zgleda lepo, ampak predvsem s stališča zdravja. Glavni krivec za celulit je seveda to, kar vnašamo v telo s hrano in kozmetičnimi sredstvi. Celulit je pokazatelj, da telo ni zdravo, ampak obremenjeno s toksini, zato ukrepajte in razbremenite telo. Pozabite na kozmetična sredstva (z njimi si le škodimo), naravno lepoto dosežemo s hranjenjem telesa od znotran navzven! Raje kot v kozmetiko investirajte denar v kvalitetno in zdravo hrano.

MAŠČOBE in CELULIT so aditivi, pesticidi in strupeni kisli ostanki, ki se nakopičijo pod kožo

Telo vse toksine, ki jih dnevno vnašamo v telo, nakopiči v maščobna tkiva in jih z njimi prepoji, kar vodi v celulit. Če boste razstrupili to maščobo, prepojeno s toksini, boste razstrupili celulit. Ženske imamo po naravi večji delež maščobe v telesu v primerjavi z moškimi, kar vodi do težav s celulitom, če je telo obremenjeno s toksini. Celulit in maščobne blazinice predstavljajo zdravstveno stanje ženskega telesa. Celulit je pokazatelj, da vaše telo ni zdravo, ampak prenasičeno s toksini! Zaradi sodobnega življenjskega stila imajo dandanes celulit že zelo mlada dekleta. Pozabite na razne kremice, masaže in podobne lepotne tretmaje, ki vam jih drago zaračunajo. Vsi ti tretmaji ne delujejo, ker se ukvarjajo z odstranjevanjem posledice in ne vzroka! Zdaj ko veste, zakaj nastane celulit, še vedno mislite, da se ga lahko znebite od zunaj navznoter? Celulita se lahko znebite le s čiščenjem od znotraj navzven! Odstraniti morate vzrok nastanka celulita!

Zakaj se ne morem znebiti celulita?

Maščobnih blazinic na problematičnih delih telesa in celulita se ne morete znebiti zaradi prenasičenosti telesa s toksini. Z maščobo telo varuje pomembne organe in celice pred toksini. Dokler boste v telesu zadrževali toksine, boste zadrževali maščobne blazinice in celulit. Tudi če vam kratkotrajno uspe shujšati z omejevanjem kalorij in telovadbo boste zaradi toksinov težo hitro pridobili nazaj. Le z globljim čiščenjem telesa boste raztopili maščobo in postali naravno vitki brez zadrževanje odvečne maščobe, celulita in odvečne vode v telesu. Napihnjenost in zabuhlost telesa bo izginila.

Zaradi let in desetletij nezdrave prehrane, sladkih pijač, kofeina, alkohola, tobaka in stresa, vaše telo zaradi prenasičenosti ne zmore več “pometati” s strupi, ki jih vsak dan vnašate v svoje telo. Hrana, ki jo uživate je vse bolj industrijsko pridelana. Zaradi želje po čim večji in hitrejši pridelavi ter dobičku kmetje uporabljajo veliko pesticidov, hormonov rasti in antibiotikov. Med industrijsko predelavo je hrani dodana ogromna količina dodatnih umetnih snovi, ki izboljšajo okus hrane, naredijo privlačnejši videz, podaljšajo rok trajnosti ipd. POSLEDICA: presežek strupov, ki jih telo ne zmore izločiti, se skladišči tam, kjer jih ne vidimo radi: na stegnih, zadnjici in trebuhu.

Zaradi sodobnega načina obdelovanja zemlje, pridelovanja sadja in zelenjave, krmljena živali s hormoni rasti in antibiotiki ter predelovanjem in konzerviranjem živil, vsak prebivalec industrializiranega sveta v obdobju enega leta zaužije 5 kg aditivov in najmanj 4,5 kg pesticidov ter 1 kg težkih kovin.

Kako se znebiti celulita?

Pozabite na razne kremice, masaže in podobne lepotne tretmaje, ki vam jih drago zaračunajo. Vsi ti tretmaji ne delujejo, ker se ukvarjajo z odstranjevanjem posledice in ne vzroka! Zdaj ko veste, zakaj nastane celulit, še vedno mislite, da se ga lahko znebite od zunaj navznoter? Celulita se lahko znebite le s čiščenjem od znotraj navzven! Odstraniti morate vzrok nastanka celulita! V veliko pomoč po povsem naravni poti so vam lahko pri tem 100 % BIO ALGE KLORELA, ki imajo to naravno lastnost, da nase vežejo strupe ter jih izločijo skozi naše organe izločanja (ledvice, jetra, koža, črevesje…). Alge so samo v pomoč pri hitrejšem razstrupljanju in zelo dober prehranski dodatek, če vam primanjkuje vitaminov in mineralov (kar nam vsem zaradi mineralne oropanosti zemlje in obremenjenosti s pesticidi in herbicidi). Za dolgoročne uspehe je pomembna sprememba prehranjevalnih navad in uživanje čim bolj naravne hrane. To pomeni hrane, ki ne potrebuje seznama sestavin, ki jih vsebuje. Več informacij o algah najdete na www.greenlife.si

Več o zdravem prehranjevanju lahko izveste v mojih 4 knjigah. Vitki in zdravi ter Zdravo hujšanje je naravno hujšanje sta knjigi, ki sta namenjeni vsem, ki si želite shujšati, vendar ne želite drastičnih prehranjevalnih sprememb (se odpovedati mesu, žitaricam…). Knjigi sta na voljo v fizični obliki in ju lahko naročite na www.vitki-in-zdravi.si.

Komplet_knjig_popust

Pot do vitkosti in zdravja in Pot do vitkosti in zdravja, Recepti sta za tiste, ki zaradi zdravstvenih težav potrebujete in/ali si želite večje spremembe, ker si želite več energije, boljšega počutja, zdravega prehranjevanja brez živalskih beljakovin in procesirane hrane… Knjigi sta namenjeni veganskemu in presnemu načinu prehrane. V knjigi z recepti je 50 okusnih receptov, ki vam bodo popestrili jedilnik, tudi če niste vegan! V njej je prikazano, kako lahko sadje in zelenjavo pripravimo na različne načine brez kuhanja. Knjigi nista na voljo v fizični obliki ampak kot elektronski knjigi, ki ju dobite v pdf. obliki. Za več informacij obiščite www.suzanafridl.si.

obe knjigii_56popust

KOŠARICA

Košarica je prazna.

OSTANIMO V STIKU
PRIJAVA NA E-NOVICE

Pustite nam svoje podatke, če želite biti obveščeni o popustih, dogodkih, člankih, receptih...
   

Sodelovanje v izzivu je brezplačno, zato povabi tudi Facebook prijatelje!

PODROBNOSTI IZZIVA

www.vitki-in-zdravi.si                                                          www.suzanafridl.si

×